loading
mariazip54

mariazip54

26 ani - Bacau

c0sm1n92

c0sm1n92

27 ani - Tulcea

dav25

dav25

33 ani - Braila

viperyna

viperyna

37 ani - Cluj

tudorxxl

tudorxxl

24 ani - Caras-Severin

valisoru

valisoru

30 ani - Prahova

andixp22

andixp22

27 ani - Teleorman

mike97

mike97

34 ani - Iasi

frome2010

frome2010

32 ani - Botosani

Ecko

Ecko

30 ani - Neamt

iasomie06

iasomie06

24 ani - Bucuresti

adyb67

adyb67

31 ani - Arges

sandiana

sandiana

35 ani - Hunedoara

elena_1

elena_1

27 ani - Buzau

Verred

Verred

24 ani - Giurgiu

Alina Bubu

Alina Bubu

28 ani - Dolj

2ely5

2ely5

36 ani - Vrancea

il padryno

il padryno

33 ani - Hunedoara

silk36

silk36

37 ani - Prahova

camia

camia

24 ani - Sibiu

21liv

21liv

31 ani - Giurgiu

nasajosh

nasajosh

29 ani - Salaj

luci_smart

luci_smart

24 ani - Bihor

tzuk88

tzuk88

22 ani - Valcea

cazzier

cazzier

27 ani - Bihor

mike97

mike97

26 ani - Teleorman

Blonda Blondy

Blonda Blondy

38 ani - Iasi

Vicutza23

Vicutza23

26 ani - Dolj

bebeh_strumfh

bebeh_strumfh

35 ani - Bucuresti

joe_vrajitorul

joe_vrajitorul

33 ani - Timis

Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare ale Chat-ului

Inregistrarea in sistem creeaza un contract intre utilizatorul final (denumit in continuare "Utilizator / el") si TH MediaDot Ltd.
Utilizatorul confirma ca a citit si a inteles aceste conditii contractuale si ca el le accepta in totalitate si fara rezerve. Aceste conditii au valabilitate exclusiva, cu exceptia situatiei in care TH MediaDot Ltd si-a declarat in mod expres acordul cu privire la dispozitii diferite. Orice masuri care difera de la aceste conditii contractuale trebuie sa fie in scris.

1. Descrierea serviciilor
TH MediaDot Ltd opereaza un portal Internet care serveste ca o piata pentru anunturi de contact si un sistem de chat pe telefonul mobil, pe baza de SMS-uri Premium. Pentru a posta anunturi de contact si a participa la chat, utilizatorul trebuie sa se logheze in sistem si sa infiinteze un profil de utilizator, cu datele sale prin care acesta poate fi contactat si sub care doreste sa participe la sesiunile de chat. TH MediaDot Ltd nu are nici o influenta asupra continutului profilului de utilizator, in special, TH MediaDot Ltd nu poate verifica daca detaliile furnizate in profilul de utilizator sunt corecte. TH MediaDot Ltd foloseste personal de sprijin pentru a anima sistemul de chat si acestea conduc la dialoguri pe chat pentru conversatiile cu utilizatorii. Profilurile de utilizator ale personalul de sprijin nu au nici o identificare speciala. TH MediaDot Ltd trimite utilizatorului prin SMS diverse contacte telefonice sau sugestii de chat, cu titlu gratuit. Costurile apar doar cand utilizatorul raspunde la aceste sugestii prin SMS, de la telefonul sau mobil. Aceste costuri sunt facturate pentru fiecare SMS. Utilizatorul poate trimite pana la doua SMS-uri gratuite pe zi prin interfata web a portalului. Aici singurele costuri pentru Utilizator sunt costurile de conectare la Internet.

 

2. Accesibilitatea
TH MediaDot Ltd depune eforturi pentru a face sistemul cat mai accesibil cu putinta. Din cauza aspectelor tehnice ale Internetului si a conexiunilor la telefonia mobila, asupra carora TH MediaDot Ltd nu are nici o influenta, pot aparea intreruperi din cand in cand, in transferul de date. Prin urmare TH MediaDot Ltd nu poate da nici o garantie privind accesibilitatea sistemului sau accesibilitatea pentru participantii individuali.

 

3. Costurile de participare la SMS - Chat
Utilizarea SMS - Chat-ului produce costuri pentru utilizator; acestea cuprind costurile de participare la sistemul de chat si costurile legate de utilizarea telefonului mobil: Tariful unui SMS la 1540 este de 1.5EUR+TVA.

 

4. Cerinte tehnice pentru care participa la sistem si suportul tehnic
Utilizatorul este responsabil pentru furnizarea, suportul si configurarea cerintelor tehnice pentru inregistrarea in sistem cu si pentru utilizarea sistemului de chat. TH MediaDot Ltd nu este obligata sa furnizeze servicii de suport tehnic in aceasta privinta.
Pentru a folosi SMS - Chat-ul, utilizatorul are nevoie de un telefon mobil si de o conexiune la sistemul de telefonie mobila. SMS - Chat-ul nu poate functiona in cazul in care aceste cerinte nu sunt disponibile. Utilizatorul este el insusi responsabil pentru furnizarea acestor cerinte tehnice.

 

5. Limitarea responsabilitatii
TH MediaDot Ltd nu este raspunzator pentru:
1. Pierderea serviciului si erori in timpul transferului de date;
2. Intreruperea conexiunilor;
3. Stergerea de continut sau a datelor utilizatorului;
4. Indisponibilitatea platformei on-line;
5. Intarzieri in transferul de date;
6. Intreruperea sau alte perturbari in comunicatii;
7. Furtul de inregistrari;
8. Distrugerea datelor de orice fel de catre terti;
9. Accesul neautorizat la date;
10. Manipularea datelor;
11. Abuzul de date.
De asemenea, TH MediaDot Ltd nu isi asuma raspunderea pentru continutul mesajelor, deoarece nu este posibila verificarea continutul acestora. Fiecare autor este responsabil pentru continutul mesajelor sale. Exceptii de la o excludere sau limitare a raspunderii include si daunele care se bazeaza pe un pericol pentru viata, organismul sau sanatatea unei persoane, sau care pot fi legate de o incalcare substantiala a obligatiilor de catre TH MediaDot Ltd sau de catre un reprezentant legal sau auxiliara. Raspunderea TH MediaDot Ltd este limitata la daunele care ar fi de obicei previzibile. Acest lucru nu aduce nici o raspundere a TH MediaDot Ltd in conformitate cu legea privind raspunderea pentru produse.

 

6. Reguli de participare
O conditie prealabila pentru participarea la SMS - Chat este ca utilizatorul sa aiba cel putin 18 ani. Distribuirea de continut care reprezinta o incalcare a prevederilor legale este interzisa; in special, nu este permisa distribuirea de continut cu caracter xenofob, rasist sau pornografic. O incalcare a prezentului acord da TH MediaDot Ltd dreptul de a bloca utilizatorul imediat. Utilizatorul se obliga sa ofere informatii complete si veridice privind persoana sa si cu privire la datele necesare pentru facturare, si, in special, cu privire la indicarea numarului de telefon mobil. Destinatarii anunturilor de contact nu sunt obligati sa raspunda la un SMS directionat catre ei. Utilizatorul, prin urmare, are dreptul sa nu raspunda. Expeditorul unui SMS, nu are, prin urmare, dreptul de a cere rambursarea taxelor pe baza acestui motiv. Nu este permisa oferirea sau vinderea de bunuri sau servicii prin intermediul chat-ul, fara acordul scris al TH MediaDot Ltd. Acest lucru se aplica, in special, pentru asa-numitul "spamming" in chat. Daca au loc asemenea incalcari ale regulilor, TH MediaDot Ltd are dreptul de a bloca un utilizator fara notificare prealabila. Utilizatorul este obligat sa stearga profilul care nu mai este utilizat fara intarziere. Daca utilizatorul nu indeplineste aceasta obligatie in termen de patru saptamani de la ultima utilizare a profilului, TH MediaDot Ltd are dreptul de a bloca profilul respectiv sau de a modera profilul cu personalul sau de suport, in interesul altor Utilizatorii, pentru a evita profiluri "moarte".

 

7. Obligatii ale Utilizatorului
Utilizatorul se obliga sa informeze fara intarziere TH MediaDot Ltd cu privire la pierderi, si sa asigure accesul la telefonul mobil pentru a fi blocat imediat de catre operatorul de telefonie mobila corespunzator. Utilizatorul este responsabil pentru costurile generate de utilizarea SMS - Chat-ului pana in momentul raportarii pierderii la TH MediaDot Ltd si / sau la operatorul de telefonie mobila corespunzator.
Pierderile trebuie raportate la pagina de contact

Prin utilizarea serviciilor, declari ca esti de acord sa primesti e-mailuri si sms-uri de la noi, de la partenerii nostri de marketing ai tertelor-parti in numele nostru sau de la utilizatori siteului, esti de acord sa primesti mesaje promotionale sau de animare. Poti renunta la primirea acestor e-mailuri/sms-uri, urmand instructiunile de renuntare continute in e-mailuri/sms-uri sau pe pagina siteului.

 

8. Clauza de Despagubiri
Utilizatorul se obliga sa elibereze TH MediaDot Ltd de la creante, cereri si raspunderea fata de terti, care sunt aplicate pe motiv de incalcare a drepturilor unor terte parti de catre un membru sau din motive de continut ce constituie o incalcare a legii sau de incalcare a contractului. Acest lucru se aplica, de asemenea, la costurile procedurilor judiciare (costul avocatilor si cheltuielile de judecata).

 

9. Protectia datelor
In operarea sistemului de chat, TH MediaDot Ltd se conformeaza dispozitiilor legale privind protectia datelor si confidentialitatea telecomunicatiilor. Datele utilizatorilor sunt intotdeauna stocate in siguranta. Cu toate acestea, pentru a opera un astfel de sistem si a emite facturile, uneori este necesar a stoca date si a le transmite catre terti. Prin urmare utilizatorul permite TH MediaDot Ltd sa stocheze date personale, fiscale, de acces, mesajele din chat si datele operatorului de telefonie mobila. Datele vor fi utilizate pentru facturare, pentru administrarea tehnica si pentru informarea consumatorilor in conformitate cu politica noastra de confidentialitate. Informatiile nu vor fi transferate la terte parti neautorizate. Utilizatorul este de acord cu utilizarea datelor, de indata ce el foloseste serviciul. In cadrul relatiei comerciale existente TH MediaDot Ltd va transmite informatiile privind consumatorii catre utilizator prin sms, telefon sau e-mail. Utilizatorul poate anula transferul acestor informatii prin blocarea numarului sau de telefon mobil in sistem ("lista neagra"). Pentru a asigura operarea fara erori a sistemului si pentru a preveni utilizarea abuziva a datelor, adresa IP a utilizatorului va fi stocata de fiecare data cand sistemul este utilizat. TH MediaDot Ltd are dreptul de a efectua controale inopinante asupra mesajelor transmise astfel incat sa previna utilizarea abuziva a sistemului de chat. In acest sens nu exista nici o stocare a continutului sau alta utilizare a informatiilor. In cadrul dispozitiilor legale TH MediaDot Ltd are dreptul de a transmite mesaje catre agentiile de ordine si de aplicare a legii in cazul in care este suspectat un delict sau un act criminal.

 

10. Jurisdictia, legea aplicabila si locul de indeplinire
Se accepta competenta instantelor de judecata din Irlanda, in cazul in care utilizatorul nu are nici o instanta generala competenta in Irlanda sau in cazul in care, dupa incheierea contractului se muta intr-o tara straina sau in cazul in care resedinta sa nu este cunoscuta, in momentul in care o acuzatie se face impotriva lui. Legea aplicabila este legea din Republica Irlanda, cu precizarea ca aceste conditii contractuale au prioritate si cu excluderea reglementarilor privind vanzarea internationala de marfuri. Locul de indeplinire este Irlanda in cazul in care problema se refera la servicii care sa fie furnizate de catre TH MediaDot Ltd pentru conversatiile pe chat.

 

11. Schimbari in conditiile contractuale
TH MediaDot Ltd isi rezerva dreptul de a modifica aceste conditii contractuale in orice moment pentru viitor. Utilizatorul va fi informat cu privire la orice modificari prin e-mail si va fi informat separat de perioada de preaviz de opozitie, de 4 saptamani. Daca utilizatorul nu are obiectii in aceasta perioada de 4 saptamani dupa ce a fost avertizat cu privire la modificari, atunci modificarile sunt considerate a fi acceptate si devin parte a contractului. Utilizatorul este responsabil pentru asigurarea accesibilitatii adresei sale de e-mail. El trebuie sa instiinteze TH MediaDot Ltd, fara intarziere, in cazul in care exista modificari la adresa sa de e-mail. In cazul in care utilizatorul are obiectii privind modificarile conditiilor contractuale, atunci TH MediaDot Ltd are dreptul de a pune capat relatiei comerciale fara a oferi vreo perioada de preaviz.

 

12. Clauza de Separabilitate
In cazul in care o prevedere contractuala este sau devine ineficienta, atunci acest lucru nu afecteaza valabilitatea prevederilor ramase. Dispozitia ineficienta se inlocuieste cu o dispozitie care corespunde sau se apropie de prevederea contractuala pe care partile ar fi acceptat-o in scopul de a ajunge la acelasi rezultat economic daca ar fi cunoscut nulitatea dispozitiei.
Furnizarea de continut de catre utilizator, acordarea de drepturi
1. TH MediaDot Ltd va permite sa folositi serviciile noastre, in conformitate cu prevederile legale si dispozitiile acestor conditii de utilizare in scopul de a stoca, de a publica si a transferului de continut si pentru a partaja continut cu alti utilizatori.
2. Prin utilizarea serviciilor noastre ne solicitati si ne permiteti in conformitate cu dispozitiile acestor conditii de utilizare, stocarea si punerea la dispozitia publicului continutul dvs. in domeniul de aplicare si in forma actuala a serviciului nostru, si, de asemenea, utilizarea acestuia in alte medii (Print TV, Radio etc.)
3. De asemenea, ne permiteti sa producem imagini mai mici (thumbnails) din fotografiile si inregistrarile dvs. video pentru a permite o mai buna utilizare a serviciilor noastre, in special printr-o functie de cautare, si sa le utilizam in servicii. De asemenea cunoasteti faptul ca tehnica de prelucrare si de transmitere a serviciilor noastre - inclusiv continutul introdus de dumneavoastra - pot face necesara transmiterea prin diferite retele si / sau de a face modificari tehnice in scopul de a indeplini cerintele legate de retele sau de alte instalatii tehnice.
4. Dumneavoastra ne garantati ca detineti toate drepturile necesare asupra continutului pe care il folositi in serviciul nostru pentru stocarea, publicarea si / sau transferul acestui continut si ca, in acest sens nu incalcati drepturile nici unei terte parti, si nici dispozitiile legale si, de asemenea, nici aceste conditii de utilizare. Daca dvs. nu sunteti proprietarul drepturilor asupra continutului introdus de catre dvs., atunci garantati ca ati obtinut in mod legal toate transferurile de drepturi, precum si licentele, permisele, aprobarile si similare, care sunt necesare.
5. Dumneavoastra declarati ca veti compensa TH MediaDot Ltd, firmele asociate cu TH MediaDot Ltd si personalul, angajatii, forta de munca, reprezentantii, actionarii si agentii TH MediaDot Ltd si / sau societatile asociate cu TH MediaDot Ltd in cazul unor solicitari sau cereri de despagubire, indiferent de tipul lor, care sunt invocate de terte parti pe motive de sau in legatura cu continutul pe care, in cadrul serviciilor oferite de TH MediaDot Ltd, il stocati, publicati si / sau transferati, sau pe motiv de utilizare de catre dvs. a serviciului nostru, sau pe motiv de incalcare de catre dumneavoastra a acestor conditii de utilizare sau a drepturilor unor terte parti. Acestea includ in fiecare caz, o cifra corespunzatoare pentru cheltuielile legale si de judecata.
6. TH MediaDot Ltd are dreptul de a stoca continutul si a-l da unor terte parti in cazul in care acest lucru este legal sau in cazul in care, dupa o evaluare atenta, acest lucru este necesar si permis din punct de vedere legal, pentru (a) a indeplini dispozitiile legale sau instructiunile judiciare sau oficiale, (b) a pune in aplicare aceste conditii de utilizare, (c) a reactiona la afirmarea de catre terti a unei incalcari a drepturilor sau (d) pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta personala a TH MediaDot Ltd, utilizatorilor sai sau a publicului.
7. De asemenea, acordati TH MediaDot Ltd drepturi de utilizare, fara restrictii de timp sau de zona, asupra continutului pus la dispozitie de dumneavoastra. Acest lucru se aplica in special la:
* Drepturile de transmisie, adica dreptul de a pune continutul dvs. la dispozitia publicului ori de cate ori este necesar, prin radio si TV, radio prin satelit, radio prin cablu sau dispozitive tehnice similare, prin tehnologie de transmisie si de stocare analogica sau digitala; aceasta include dreptul de redifuzare.
* Dreptul de a pune continutul dvs. la dispozitia publicului (atat prin tehnologie wireless cat si prin tehnologie pe baza de cabluri), astfel incat acesta sa fie disponibil pentru utilizatorii publici oriunde si oricand acestia doresc; in special, dreptul de a organiza continutul disponibil in baze de date electronice si de a-l pune la dispozitia unui mare numar de utilizatori prin intermediul tehnologiilor de transmisie digitale sau analogice in asa fel incat continutul dvs. sa poata fi receptionat prin intermediul unui televizor si / sau altor echipamente in scopul utilizarii interactive ca urmare a unei cereri individuale (televiziune-on-demand, video-on-demand, online, etc), precum si, daca este necesar poate fi prezentat public;
* Dreptul de a reproduce si distribui, adica dreptul de a reproduce continutul dvs. pe suporturi media de orice tip pentru distributie si vizionare privata. Acest drept se refera la toate sistemele audiovizuale de tipul filmelor si casetelor video substandard, casete video, discuri video, dischete, chips-uri, CD-ROM, CDI, 3DO, MMCD, SDD, DVD, precum si imagini multimedia, indiferent de caracteristicile tehnice ale sistemului si independent de tipul de utilizare, inclusiv utilizarea interactiva. Acest lucru include dreptul de a reproduce si distribui sub forma de imagini;
* Dreptul de a prelucra si sincroniza, adica dreptul de a edita continutul dvs. si imaginea sa si componentele sale de sunet si / sau alte elemente, cu protectia corespunzatoare a drepturilor morale, si in mod similar dreptul de a scurta si imparti continutul, dreptul de a adauga publicitate / sponsorizari sau alte materiale sau de a lega continutul de un astfel de material, dreptul de modifica continutul daca acest lucru este necesar din punct de vedere tehnic;
* Dreptul de publicitate, adica permisiunea de a utiliza in scop publicitar portiuni din continutul dvs., fie in mod individual sau in legatura cu continutul altor utilizatori, si, de asemenea, dreptul de a face publicitate continutului si rating-ului dvs. in sistemul TH MediaDot Ltd sau pe alte suporturi media, intr-un mod normal pentru bransa (de exemplu, la radio, TV, cinema, online, pe videograme sau in materiale tiparite).
8. TH MediaDot Ltd este autorizat sa acorde altor persoane si, de asemenea, sa sub-licentieze drepturile acordate.

telefon